H_NL

Welkom bij SixCase

SixCase en SmartCase zijn goed beveiligde AED (binnen- of buiten-) kasten die worden geproduceerd door GT Medicare B.V.

De AED (Automatische Externe Defibrillator) maakt inmiddels deel uit van de primaire hulpverlening.  Het is daarbij van levensbelang dat de AED goed beveiligd, maar toch 24-7 bereikbaar is.

De SixCase en de SmartCase geven een optimale bescherming, beveiliging en zorgt voor dag en nacht inzetbaarheid van de AED.

De SixCase series

Er zijn drie typen SixCase kasten beschikbaar:

SC1310 AED kast met rode noodknop (voor binnen)
SC1330/1430 AED kast met rode noodknop (voor buiten)
SC1340/1440 AED kast met touchscreen pincodeslot (voor buiten)

Het onderscheid tussen de series SC1330/1430 en SC1340/1440 is de methode van openen van de kast.

De SmartCase series

Er zijn drie typen SmartCase kasten beschikbaar:

SC1210 AED kast met draaiknop (voor binnen)
SC1230 AED kast met draaiknop (voor buiten)
SC1240 AED kast met mechanisch codeslot (voor buiten)

 

Landing_00_NL

Waarom SixCase?

SixCase biedt een  optimale bescherming van uw AED systeem. De uitmuntende technische specificatie van de SixCase serie is ongeëvenaard en uitgebreid getest op alle aspecten: bescherming tegen lage en hoge temperaturen zowel als tegen water, stof en impacts. Met zijn unieke ontwerp, combineert deze kast een moderne uitstraling met maximale bescherming van uw AED.

Secure protection for secure systems

De SixCase is een buitenkast vervaardigd uit aluminium (SC1330/1340) of robuust RVS (SC1430/1440), afgewerkt met een sterke coating.

Landing_01_NL

SixCase unieke Quick release slotsysteem

Na het intoetsen van de pincode of na het drukken op de rode noodknop, opent de AED kast automatisch (AED zakt onmiddelijk naar beneden door de zwaartekracht). SixCase is de enige kast met dit type Quick Release slot. Deze openingsmethode bespaart cruciale tijd en stress in een noodgeval.

Bij de SixCase types met een slot (SC1340/SC1440), kan de 4-cijferige code worden ingegeven op een touchpad dat van binnenuit verlicht is om goede zichtbaarheid in het donker te garanderen. Dit is metname van belang omdat de meeste noodgevallen ‘s avonds en ‘s nachts plaatsvinden. Een 4-cijferig mechanisch slot kan worden aangebracht als back-up slot voor het geval de stroom uitvalt of bij ander electrische falen.

SmartCase serie

De SmartCase serie (afgesloten en open) is recent ontwikkeld als een no-nonsense serie kasten. Als u op zoek bent naar prestaties en eenvoud dan zijn de SmartCase kasten een uitstekend alternatief voor de SixCase serie. Ze hebben een uitmuntende technische specificatie (vergelijkbaar met de SixCase).

Wie is de  SixCase producent?

SixCase.com is onderdeel van Global Technics Medicare B.V. en produceert AED kasten sinds 2009.

Global Technics Medicare B.V. bedenkt, ontwerpt en produceert medische producten. Het is onze filosofie om innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen, die bijdragen aan de (werk)omgeving. Naast de SixCase en de SmartCase AED kasten, ontwikkelde Global Technics Medicare B.V. de Alyna, een elektrisch aangedreven Intensive Care Trolley en de Atife, een Alarmeringssysteem voor ouderen.